therightplace

Höstjackor

Publicerad 2012-08-29 19:25:46 i Allmänt,

Ska iväg och kolla på lite jackor imorgon, så tänkte lägga ut lite vad jag sett på nätet. Så får ni gärna komma med lite smakråd om vilken ni gillar bäst, eller om alla ser för jävliga ut! ;)
 
1.

 
2.

 
3.

 
4.

 
5.

 
 
6.
 
7.

 
8.

 
9.

 

U Lazy Mother F*cker!

Publicerad 2012-08-22 20:03:49 i Allmänt,

Hallå i stugan. Nej är riktigt dålig på att hålla det uppdaterat här, vet inte varför men är väl lite lat kanske haha. Har iallafall fyllt år och lite grejer sen sist jag uppdatera. Så nu är man hela 19 pannor haha, men man kan väl få bli 20 då så kan det stanna upp sen (y). Har fått lite påfyllning av flytta hemifrån saker, bla en dammsugare så då slipper man köp det sen iallafall vilket är rätt skönt!
   Annars så har jag väl inte så mycket av mitt sommarjobb kvar här nu, ska börja jobba min sista period på fredag sen blir det nog tyvärr att leta nytt. Får se vad man ska göra för pengarna nu iallafall, ser ut som det är lite dåligt med folk som kan åka utomlands till hösten, så kanske satsar på min efterlängtade tatuering istället :) Kommer stå mig dyrt bokstavligt talat haha!
   Idag har jag och farsan varit och fiskat lite iallafall, även om det inte blev mycket av den varan som ville hugga direkt. Pappa fick upp en det var allt haha. Sen börja det regna så fick vi åka hem igen.Å nu resten av kvällen så sticker jag nog iväg och tränar tror jag faktiskt, det är dags igen. Ben också såklart av allt, jobbigast av allt bläh haha.
   Som jag alltid säger att jag ska försöka hålla igång lite bättre, men det är ju tveksamt. Med uppdateringen alltså så det får komma lite när det kommer. Så ni får hare gött gott folk :)

A race for the ages!

Publicerad 2012-08-05 21:20:53 i Allmänt,

Hej alla goa å glada! :) Har haft en riktigt trevlig helg här. Började med att det blev en vända till haganäs på fredagskvällen tillsammans med lollo, carro, emma och elia. Då fick jag äntligen passa på och ta mitt första dopp för året (gladare än någonsin). På lördags kvällen sen fick jag vara lite taxi och köra min kusin och hennes kille från Falun för de hade varit på bröllop. Efter det blev det en trevlig vända hem till carro där det blev lite poker med trevligt folk. Idag har jag tagit en vända till gymmet och gjort rätt för mig med pappa. Körde lite mage och biceps idag som gick sjukt bra. Så efter träningen blev det lite mat i forssa, som aldrig sitter fel. Nu på kvällen har det blivit att ta det lugnt eller lugnt man sitter som en galning och hejar på 100meter herrar, å värre blir det när det är dags för final om någon timme (FÅR EJ MISSAS!) ;) Så ska fortsätta med OS jag så får ni ha det så gött allihop!
Alla som sett Karate Kid vet vad detta är! ;)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela