therightplace

Baby I was born to run!

Publicerad 2012-07-31 20:29:22 i Allmänt,

Hallå i stugan! Sitter här och väntar på lite OS, basket och så vare semi/final i simning om ett tag :) 
   Tänkte bara berätta att jag hade en grym helg nere i Göteborg. Fredagen bestod väl i stort sett bara av bilåka, men sen på lördagen så var vi nere på stan och kolla runt, mötte även upp Mari sen så vi gick och käka precis när det börja spöregna. Som tur höll vi i oss i rätt byggnad för lite längre ner i stan blev det så mycket att det läckte in från taket bl.a. Justja vi var även med om att en gubbe svimma eller något liknande när vi satt på ett fik. Han låg typ stilla som ett lik, såg lite äckligt ut men han verkade andas bra och ambulansen kom fort så får hoppas det gick bra! Men ja sen Bruce;an på Ullevi var helt otrolig alltså. Förutom att vi slod publikrekord med ca 66500 pers så var han helt sjuk, spela i 3 tim och 45 min alltså herregud. Att han orkar alltså, tror han är 62 nu eller något, får hoppas man orkar med något sånt när man är i samma ålder! Fick iallafall höra de flesta låtar jag ville höra och så, så jag blev riktigt glad över det också. Men sen på söndag så blev det en snabbfika hemma hos Mari innan vi åkte hem igen, så den dagen bestod väl också mest av bilåka som sagt.
   Idag annars så har jag jobbat hela dagen, och sen stack jag direkt på träning. Vilket gick hyfsat bra idag faktiskt så nu är det bara att tuta och köra! Resten av kvällen har jag sorterat lite kläder och tagit det lugnt så ska väl fortsätta ta det lugnt innan jag ska sova. Så ni får väl ha det så bra allihop.

Snart så smäller det!

Publicerad 2012-07-26 19:00:48 i Allmänt,

Hej gott folk! Fett skönt att solen äntligen kunde titta fram idag då. Dock så har man jobbat hela dagen så har inte kunnat tagit vara på den så mycket. Fick även jobba övertid idag för att de va lite sega på att lasta i järnvagnarna samt att det krångla ihop sig när allt nästan var klart för att gå hem. Så idag har man jobbat 10,5 tim. Pengar iallafall eller hur? ;) Har iallafall packat lite och så nu så börjar få med det mesta jag ska ha till Göteborg över helgen. För er som inte vet så ska jag ner och se på Bruce Springsteen som spelar på Ullevi, FETT! ;) Ska komma in uppemot 75 000 personer både på fredagen och lördagen, rätt mycket det hehe.
   Nu väntar jag väl på att få se vad det blir för mat här, har bara käkat lunch än så länge på lågan så skulle vilja ha något mer i magen nu. Men vi får väl höras, kanske inte blir så mycket uppdatering över helgen, men vi får se helt enkelt har för mig de har dator på hotellet/vandrahemmet vi ska sova på. Hörs vi inte får ni väl ha det så bra hejs!

Måndag!

Publicerad 2012-07-23 20:48:18 i Allmänt,

Ja då har en ny arbetsvecka börjat, ska jobba dagtid nu i 3 veckor så kommer få vara ledig alla de helgerna iallafall vilket är rätt så nice ändå! :) Lite jobbigt att man dock måste vara ner på jobbet i 9 timmar men men, pengar är pengar. Haft lite andra arbetsuppgifter idag också då vi bl.a har sopat hela hall 6 och 7 samt torkat av räckena som finns där. Så imorgon blir det nog mer sopning i 8,10 eller så blir det målning kanske vi får se helt enkelt.
   Får för övrigt hem min nya klocka imorgon med lite tur så får hoppas på det, samt att jag kommer få låna pappas bil denna vecka, YEAY! ;)
   Har även hittat en ny serie att kolla på, True blood. Pratar lite, visar sina tänder å pippar är väl en bra sammanfattning haha! Aja ska kolla vidare nu sen blir det sovdags. Godnatt folk å hare gött!
 

Snabbinlägg!

Publicerad 2012-07-19 18:05:42 i Allmänt,

Hej i stugan!
Har inte så mycket att skriva om idag så fort bli ett så kallat "snabbinlägg". Har i stort sett bara tränat idag, som iallafall det gick ganska bra. Annars så sover jag hos mamma inatt eftersom jag ska upp så tidigt imorgon bitti. Ska iallafall se film nu sen blir det inte så jätte mycket mer än att gå och lägga sig :)
Hoppas alla haft en bra dag, har ju varit lite sol idag ändå!
Hörs igen imorgon.
'
Bra hållning på bilden för övrigt! haha

Varsågod!

Publicerad 2012-07-18 21:22:39 i Allmänt,

Hej alla glada och alla andra! :)
Har haft en rätt lugn dag idag, blev en vända till farbror, 
och sedan en jobbar kompis till pappa
men annars har det inte hänt så mycket idag.
Regnade riktigt mycket i början på dagen,
men efter att jag och pappa köpte en regnmätare
så slutade det haha va lite komiskt :)
Annars så vann jag hem en klocka från Tradera idag,
har ju en redan men tänkte varför inte en till? :)
Men nu resten av kvällen vet jag inte vad man ska hitta på
får säkert bli film eller något, vi får se.
Vi får höras en annan dag!
Ska för övrigt försöka leka lite med utseendet på bloggen
så kanske ändras titt som tätt bara så ni vet ;)

Frivecka BABY! ;)

Publicerad 2012-07-17 21:08:25 i Allmänt,

Hej, nu var det ett tag sen man gjorde en uppdatering här! :)
Fick lite feeling för det just nu iallafall.
Idag har det varit en rätt chill dag iallafall, blev en runda på kupolen
med tjejerna, sen så stack jag iväg till gymmet och körde ett pass.
Varit lite klent med gymmandet på sista tiden också men ska försöka 
komma igång igen nu. Så borde jag ut och lira lite basket någon dag också
va någon vecka sen jag gjorde det sist nu också!
Får väl klaga på regnet iallafall, går inte att göra så jävla mycket
när det ska regna hela tiden.
Ja justja, är ju ledig i helgen så är lite sugen på att gå ut
men har lite dåligt med fri folk så om någon är sugen hör av er! ;)
Annars får ni hare gött så ska jag försöka uppdatera något bättre igen som sagt.
Va å handla lite för några dagar sen också (nedan)

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela